Book 1-1

Vi hjelper deg som ønsker å se helsa og livet i et helhetlig perspektiv

 

Vi skreddersyr et opplegg ut fra der du er i dag - hva skal til for at ​din kropp kommer i overskudd og kan slå på mekanismer som både ​reparerer og forebygger. Det kan blant annet være justeringer i ​kosten, støtte tarmmikrobiomet, se på vitamin og mineralstatus, se ​på stressfaktorer i livet, endre tankemønster og gamle sannheter.

✔️ Vi behandler ikke enkeltsymptomer/sykdommer men ser på ​årsakene bak.

✔️ Du får kunnskap og verktøy så du kanjustere der du får mest igjen ​for det.


Hva kan du forvente

Ekte, varme, støttende mennesker som hele tiden jobber med egen ​helse og utvikling for å kunne ta deg enda lenger

Funkmedlivet

Ina + Margrethe 

 

Så glad for at du har funnet veien hit! Vi er Ina og Margrethe, har bakgrunn som nevrologisk fysioterapeut og lege. 

Sammen har vi tidligere drevet en klinikk i Trondheim, nå holder vi nettkurs i tillegg til eventer, workshops og foredrag

"Kroppen kan fikse det aller meste - bare den får riktige forutsetninger."

Vi prøvde å følge oppskrifta - og endte opp utbrente full av symptomer fra kroppen begge to... 

Det ble full helomvending, masse eksperimentering, årevis med fordypning i nye fagfelt.

Det gikk fra eget prosjekt til en hjertesak vi ville dele med mange flere. 

Vi jobber med mennesker som vil til rota av symptomene, som vil kjenne mer på kontakt. Som vil legge til rette for at kroppen kan ordne opp selv.

Ubegrenset verktøykasse


D
et autonome nervesystemet: ​

Hvordan du har det avhenger av så mange faktorer, men det som ligger under og​ påvirker alt er det autonome nervesystemet. Det perspektivet går igjen enten det er​ behov for å endre på kosthold, tarmflora, treningsvaner eller tankemønstre. ​

 

Tilpasset deg - akkurat nå

Flere og flere sliter med helsa, kjenner tomhet og lengter etter mer. Livet vi lever gjør​ mange av oss syke. Og det er akkurat derfor nøkkelen ligger i å se på livsstilen - fjerne noe​ av det som holder deg nede og tilføre mer av det som gir overskudd. Ved å forstå så mye​ som mulig av hele bildet kan vi sammen forstå hvilke justeringer du vil få mest mulig igjen​ for. ​

 1-1 veiledning med Ina 
 

Ina er en nysgjerrig og åpen sjel. Hun er tydelig på hva ​hun tenker og har en enorm lyst til å grave dypereog ​forstå mere.

Hun har bakgrunn som fysioterapeut med master i ​nevrologi, samt yogalærer. Ina har vidreutdanning i ​Funksjonellmedisin og brenner for å veilede deg til en ​friskere og friere liv.

Ina har i flere år jobbet med blant annet Parkinson, og ​holdt flere workshops og retreats i utlandet for å ​veilede til endring gjennom bevegelse, kunnskap og ​deling med andre.

Få veiledning av Ina omkring temaer som tarmhelse, ​mat som medisin, mentalt endringsarbeid, ro i ​nervesystemet, hvordan leve best mulig med ​nevrologiske tilstander (Parkinson, MS etc), ​kvinnehelse, trening, yoga, pust og meditasjon.

Book en veiledning
1-1 veiledning med Margrethe


Margrethe er et varmt, nysgjerrig og åpent menneske. ​Hun stiller alltid spørsmål og har en enorm evne til å ​sette seg inn i ting å forstå sammenhenger.

Margrethe er utdannet lege med videreutdanning i ​Funksjonellmedisin.

Hun brenner for å hjelpe mennesker med å få ​kunnskap om hvordan de selv kan støtte kroppen til ​heling, overskudd og friskhet.

Få veiledning av Margrethe omkring temaer som ​tarmhelse, mat som medisin, mentalt endringsarbeid, ​ro i nervesystemet, kvinnehelse, graviditet og ​småbarnsliv.

 

Book en veiledning

Hvil deg til bedre helse

 

Få lydfilen "Dyp hvile" tilsendt gratis