FLYT

FRA OVERLEVELSE TIL OVERSKUDD

FLYT VENTELISTE

 

FLYT har dessverre lukkede dører nå

Meld deg på ventelista så får du info om nye muligheter til å bli med

Et godt regulert nervesystem = et liv i FLYT

 

Når nervesystemet ditt er i FLYT (parasympatikus) kjennes det godt å leve. Det er her du er tilstede, kan kjenne ro og overblikk. Kroppen trenger å være mest i FLYT for å kunne holde seg frisk og sterk

Få livsviktig kompetanse du og generasjonene etter deg vil dra nytte av resten av livet 

 Bli guida gjennom tre faser for å bygge et robust nervesystem - som kan tåle en påkjenning, men raskt finne tilbake til ro og overskudd igjen

FLYT er utviklet av lege og nevrologisk fysioterapeut, og er bl.a basert på kunnskap fra nevrovitenskap, kognitiv terapi og funksjonellmedisin

"DEN BESTE AVGJØRELSEN JEG HAR TATT I MITT LIV" 

 

Jeg slet kraftig med magen, sinne, søvn, stress og konsentrasjonsvansker!

Nå har jeg mer energi og føler meg bra en hel dag. Jeg sover godt hele natten og føler meg uthvilt når jeg våkner.

 - Renate Lønvik

Et dårlig regulert nervesystem er årsaken til de fleste symptomer

Kanskje dine også? 

 

Her sparer ikke kroppen på noe - men pøser ut ressurser for å beskytte deg mot antatte farer. 

Det er enormt energikrevende - og på sikt utmattende for kroppen. Fordøyelse nedprioriteres (mageplager), musklene må være klare for kamp (smerter og stivhet), hjernen skanner konstant etter farer (tankekjør, bekymring og uro),  immunforsvaret svekkes ( du blir fortere syk), kroppen er på vakt (søvn blir dårligere).

FLYT er laget for å få deg ut av overlevelsesmodus, for å steg for steg bygge et sterkt og godt regulert nervesystem. Og det gjør livet SÅ mye lettere.

FLYT på 2 minutter

FLYT er laget til deg som har en kropp med mange stressymptomer, og som en gang for alle vil gjøre noe med rotårsakene istedenfor bare å dempe symptomene.

 

På tide å leve - ikke bare overleve?

Du vil gjøre det du kan for å få det bedre, og har prøvd litt her og der. Noe funker i perioder, men du kommer deg ikke ut av overlevelsesmodus. 

Du trenger kontinuitet, du trenger å finne noen du stoler på som kan guide deg gjennom en prosess som funker- steg for steg. Du trenger å lene deg tilbake, slippe kontrollen - stole på at stegene bygger det sterkere, få deg dit du vil. 

For hjernen skal få hvile, i FLYT jobber vi først og fremst med kroppen. Det går mange flere signaler til kroppen til hodet - enn motsatt. Derfor er det raskeste vei til ro i hodet, nervesystemet og kroppen. 


"Endelig kan jeg være en trygg voksen for meg selv, og gi meg selv ALT jeg har letet etter i andre"

 - Ane Jonassen

Tre faser til et godt regulert nervesystem

Du trenger å bruke riktig verktøy til riktig tid! En utmatta kropp får det ikke bedre av harde intervaller. 

FLYT tar deg gjennom tre faser ut fra hvilken tilstand kroppen er i. Du får guiding på hvilke verktøy du trenger nå - og når det er på tide å gå videre.

FASE 1 - RESET

I denne fasen skal du øve på å slå av alarmen - sympatikus - gang på gang

Målet er å skape ro, rydde bort noen stressorer og koble på kroppen igjen.

Få inn livsendrende små vaner som regulerer nervesystemet, og får deg tilbake i kroppen, her og nå.

Dette er fasen for hvile, restitusjon, reernæring.

Målet er å roe tankekjør og være mer tilsted i kroppen. Få kroppen over i parasympatikus hvor den kan reparere. 

Fase 1 består av fire steg: 

1. Bli bevisst + aksept

2. Stopp - ut av hamsterhjulet

3. Koble på kroppen

4. Bygg struktur

FASE 2 - REPROGRAM

I Fase 2 skal vi dypere i lagene. Her skal du se på mønstre og stressorer som er med å trigger alarmen. 

Du trener på å gjøre ting på en måte som er bærekraftig for kroppen din - du skal få trene opp kontakten med signalene fra kroppen igjen. 

Vi legger tilrette for at omprogrammering kan skje- sånn at du faktisk kan endre deg

Fase 2 består av tre viktige steg

1. Mestre tanker - bytt ut styggen på ryggen med en trygg god voksenstemme

2. Mestre følelser - Med gode verktøy kan du romme alt av følelser - øv på å romme hele spekteret av følelser så du slipper å rømme mer. 

3. Mestre kjærlige grenser - skal du ivareta behovene dine må gode grenser på plass.  

FASE 3 - RESILIENCE

I fase 3 bygger vi robusthet og fleksibilitet i nervesystemet.

Mange som har vært dårlige, unngår å utfordre seg igjen av frykt for å bli dårligere igjen. Denne frykten må du overvinne - så du kan se på deg selv som sterk, ubegrensa og robust. 

Nøkkelen ligger i fleksibilitet i nervesystemet sånn at du ikke setter begrensinger for deg selv - men heller ikke driver rovdrift.

Fase 3 består av to ekspanderende steg: 

1. Praksiser som utfordrer komfortsona for å bygge deg sterkere: faste, intensiv trening, kulde, varme

2. Mindset som gjør deg i stand til å stå stødig selv om livet er turbulent til tider

Vil du ha oss som guider det neste året?

  

FLYT er ikke en businessidè - det er et resultat av å ha gått en prosess selv som har gitt så mye mening at hjertet roper etter å dele det videre 

Vi kan ikke se på helse kroppsdel for kroppsdel hvis vi skal løse utfordringene de aller fleste går rundt med - vi må zoome ut og se helheten. 

Vår spesialkompetanse er å forstå kompleksiteten av alt som påvirker oss, avdekke rotårsaker og finne smidigste vei for å adressere dem. Vi bygger prosesser som gjør det mulig å gjennomføre. Det finnes ikke en quick-fix - du slipper ikke unna å faktisk gjøre jobben. Men vi elsker jobben - og elsker å få andre til å elske jobben. 

Vi søker kunnskap hos nytenkende eksperter i mange ulike fagfelt: Dr Edith Eger (kan ikke beskrives med ord), Dr Stephen Porges (polyvagal theory) Dr Mark Hyman (funksjonellmedisin), Dr Bruce Lipton (epigenetikk),  Dr Nicole Lepera (holistisk psykolog) og Jay Shetty (urban munk) og mange flere.

I FLYT finner du elementer fra ny nevrovitenskap, kognitiv terapi, fysioterapi, funksjonellmedisin, yoga + sunn fornuft. 

Vi vil ta deg godt i mot - du er så velkommen!

 

 www.funkmedlivet.com

HOLD MEG OPPDATERT PÅ NYE RUNDER AV FLYT

Margrethe Sunnset

Margrethe er utdannet lege og har erfaring fra sykehus, BUP og allmennpraksis. Lasset velta da hun selv ble mamma og samtidig prøvde å strekke til som nyutdanna lege. På utsida holdt hun fasaden lenge - på innsiden var det uro, angst, hjernetåke, og en hjerne ut av drift.

Da helsa satte en stopper for å fortsette rovdriften begynte hun sakte men sikkert å bygge  livet opp på nytt - som hun egentlig ville ha det. 

Det førte til at hun oppdaga et hav med ny spennende forskning om hvor mye livsstilen påvirker oss. 

Hun tok videreutdanning i Funksjonellmedisin, åpna klinikk med Ina, holder nå foredrag og kurs for å guide andre i prosessen som revolusjonerte  eget liv

Ina Kvam Leraand

Ina har bakgrunn som nevrologisk fysioterapeut, yogalærer og funksjonellmedisiner og har i mange år holdt grupper, retreats og foredrag rundt temaet hun brenner mest for - hvordan komme tilbake i kontakt med kroppen og andre mennesker igjen

Inas helsereise startet som 16 åring da hun begynte å få symptomer som migrene, lavt energinivå, lavt immunforsvar med gjentatte infeksjoner og mageplager med diagnosen IBS. 

Hun begynte å spise REN mat og fant yoga. Sakte men sikkert ble magen bedre, energien kom tilbake og migrene forsvant. Men hun manglet robusthet.

Det var først da hun begynte å jobbe systematisk og helhetlig med nervesystemet, omprogrammere begrensede sannheter + lære å sette grenser at hun ble skikkelig fri og frisk.

I FLYT vil du også møte: 

Helle Kvam Leraand

Nydelige Helle er dansekunstner og guider mennesker tilbake i kontakt med kroppen gjennom dans og bevegelse. Helst barbeint, utendørs og med live musikk

Helle er glad i alt som er vakkert. Danser seg gjennom livet. Lager alltid god stemning rundt seg med atmosfæren, levende lys, musikk og noe deilig varm drikke

I FLYT finner du kjempepopulære dansesnutter, sansedusjer + at Helle bidrar på LIVE embodiment klasser

"Jeg bruker den FANTASTISKE dansevideoen til Helle masse, og begynner å gråte hver gang, så mye energi og SLIPP!" - Reidun

Elisabeth Opøien

Elisabeth er rå på struktur. Hun er utdannet ingeniør og er vår admin, kundeservice og some-ansvarlig. 

Elisabeth har reist verden rundt. Hun er interessert i mennesker, helse og personlig utvikling. Elisabeth er rå på struktur, planlegging og er en ekte minimalist. Hun kommer til å ha kurs innenfor minimalistisk livsstil og "decluttering" som verktøy for å få mer plass til å LEVE livet

"Jeg fikk kunnskap og støtte til å innse at jeg måtte jobbe på lag med kroppen min, ikke finne muligheter for å presse den videre."

 

- Tone Nilssen

 

 

" Jeg har vokst som menneske, utvida meg, blitt større, tar mer plass! Er så klar for resten av året nå, og resten av livet som den autentiske meg!"

 

- Ote Breines

"Jeg har bestemt meg for at jeg må leve - ikke bare overleve "

Jeg har hatt så god nytte av alt dere lever og lærer. Jeg er psykolog og kan mye fra før, pluss veldig opptatt av mindfulness og yoga som terapi. Men jeg trengte en påminning i altfor travel hverdag hvor jeg bare er til for andre og glemmer meg selv.

Tusen tusen takk igjen for fokus og vaner. 

- Reidun Kvitvik Nøstdahl

 
Flere tilbakemeldinger

Du får en tydelig plan som loser deg igjennom prosessen


Hver fase er designa for å få deg til målet ditt gjennom:

✔️ Digitalt nettkurs med forskningsbasert kunnskap og verktøy som hjelper deg tilbake til ro og flyt. 

✔️ LIVE gruppecoaching hver mnd. Få svar på spørsmål og hjelp hvis du står fast

✔️ LIVE embodimentklasser hvor du lærer praksiser som adresserer ulike symptomer (uro, angst, søvn ++)

✔️ LIVE mandagsinnsjekk for å starte uka med riktig fokus

✔️ STORT bibliotek med NSR verktøy for å skape ro gjennom kroppen

✔️ Arbeidsbok som gir struktur og oppgaver som får deg til å reflektere og implementere

✔️ Matguide - oppskrifter, byttelister, video så du kan spise for et roligere nervesystem

Når du er i flyt kjennes livet lett - og du er en god, ekte utgave av deg selv

Gunhild Mortensen

I perioder med mer stress og belastninger, har jeg nå både kunnskapen og verkøy for å ta vare på meg! Og det er så godt!

"Jeg har nå en økt forståelse for nervesystemet og hvordan det fungerer, og det er med kjærlighet jeg gjør daglige øvelser som støtter, styrker og roer meg!" 

Kjersti Foss

"Jeg har blitt mer opptatt av å stelle godt med meg selv og ikke bare dekke alle andres behov. Gode rutiner i hverdagen gjør meg mer påkobla og bevisst på hvem jeg er og hva jeg ønsker."

Maria A Gulbrandsen

Før FLYT slet jeg veldig med å finne balanse i hverdag og arbeidsliv. Etter 1 år med sykmelding etter utbrenthet ble jeg aldri så mye bedre. 

“De fysiske øvelsene gjorde at jeg fikk kontakt med kroppen min igjen, og jeg er koblet på i større grad til nervesystemet mitt. Nå har jeg masse verktøy jeg kan bruke ved ulike utfordringer og jeg kjenner igjen det kroppen forteller meg.“ 

Full tilfredshetsgaranti

Vi gir deg full tilfredshetsgaranti, som betyr at om innholdet ikke lever opp til forventningene så får du hele beløpet refundert 14 dager etter at du har kjøpt kurset.